Handbediende slagboom met rok

Op zoek naar een betrouwbare handmatige slagboom? Onze handmatige slagboom, die veilig kan worden afgesloten met een snapper- of cilinderslot, is de perfecte keuze. Dit robuuste en veelzijdige toegangscontrolesysteem is ontworpen om de veiligheid en het verkeersbeheer in verschillende omgevingen te verbeteren.

Kenmerken

  • Rok: deze handbediende slagboom is uitgerust met een rok die een extra beveiligingslaag biedt.
  • Vergrendelingsmechanisme: Onze handmatige slagboom kan betrouwbaar worden vergrendeld in zowel de open als de gesloten stand, zodat u volledige controle hebt over de toegang. Kies uit een snapper- of cilinderslot om aan uw specifieke beveiligingsbehoeften te voldoen.
  • Maximale armlengte: Met een maximale armlengte van 6 meter is deze handbediende slagboom geschikt voor een groot aantal toepassingen. Of het nu voor parkeerplaatsen, commerciële complexen of woonwijken is, het kan de toegang voor voertuigen effectief beheren.

Veelzijdig en veilig

Onze handbediende slagboom met rok is ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Het vergrendelingsmechanisme en de robuuste constructie voegen een extra beveiligingsniveau toe, waardoor het ideaal is voor locaties waar gecontroleerde toegang essentieel is. Of u nu behoefte hebt aan efficiënt verkeersbeheer of verbeterde beveiliging, onze handbediende slagboom is ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren.